Družba

Iskalnik

Pomen zaroke zanjo in zanj

Pomlad je že v polnem zagonu in kaj je lepšega spomladi, kot biti zaljubljen?! Tako lepo je opazovati zaljubljene parčke v parku, vendar pa mi misli ob opazovanju le teh, velikokrat uidejo k enemu vprašanju: »Bi bila lahko tale dva že poročena ali pa zaročena?« Kaj pomeni poroka je večini od nas jasno, marsikdo pa se sprašuje kaj je to zaroka in čemu je sploh namenjena. Da bi malce bolj orisala ta sicer zelo pomemben dogodek, sem temu namenila tale članek.

Najboljša menedžerka je mama - 1.del

V članku Dober menedžer ali gnilo jajce v vodstvu 1. del in 2. del, sem se precej razpisala o slabih menedžerjih, ki jih srečamo v premnogih slovenskih podjetjih. Ko sem prebirala članek, sem obenem razmišljala o tem, kakšen bi pravzaprav moral biti dober menedžer. Vzela sem list papirja in si začela zapisovati »kvalitete« dobrega menedžerja. Ko sem si prebrala zapisano so se mi usta razlegla v širok nasmeh. Vse kvalitete, ki sem jih zapisala, so pravzaprav kvalitete, ki jih ima v sebi (skoraj) vsaka mama. Pa preverite če ni res!

Petdeset odtenkov sive ali kako izgleda sodobna spolnost

V teh dneh v naše kinematografe prihaja film petdeset odtenkov sive, ki so jo mnogi označili za sodobno pornografijo za mamice. Vame na vsakih nekaj metrov ob cesti buljijo ogromni plakati, ki me vabijo v kino, v prijateljskih krogih vsi nestrpno čakajo film, ki bo glej ga zlomka, ravno na Valentinovo.

Dober menedžer ali gnilo jajce v vodstvu? - 1.del

V zadnjem času v medijih berem predvsem o politiki in o tem kako bi bilo potrebno vodenje države skoraj enačiti z vodenjem podjetja. Vodja z menedžerskimi sposobnostmi naj bi bil ključ do rešitve naše države. Na prvo žogo se z idejo povsem strinjam, ko pa malo bolj pomislim, pa ugotovim, da ni vsak menedžer tudi dober in sposoben učinkovitega vodenja zaposlenih, kaj šele vodenja države.

Ko gre mami na avtobus

Ste že kdaj opazili mamico, ki gre z dojenčkom v vozičku ali nosilki na avtobus? Ne? Bolj poredko? Seveda mamica z dojenčkom na avtobusu ni ravno pogost pojav, čemur pa se niti ne čudim, glede na svoje ne prav prijetne izkušnje in poizkuse transportiranja z avtobusom po našem glavnem mestu.

Strani

O meni

Pozdravljeni dragi bralci, kritiki, firbci in vsi ostali, ki ste se po nesreči ali naključju znašli na moji spletni strani. Za začetek se spodobi, da napišem nekaj o sebi in namenu te spletne strani. Svoje identitete seveda nimam namena razkrivati in se čisto razgaliti pred 6 mrd. ljudi, lahko pa povem, da sem čisto povprečna ženska, v svojih najlepših letih.

Več..